Behandelvormen

Holistisch consult LelystadNEI consult LelystadReikibehandeling LelystadBloesemremedies- Bachbloesemremedies Lelystad

HERSTELLEN VAN DE BALANS:

Mijn aanbod bestaat uit diverse methoden die los van elkaar toegepast kunnen worden, maar elkaar ook kunnen ondersteunen en versterken. Voor het ‘diepere graafwerk’ maak ik gebruik van diagnostische testsets tijdens een Holistisch consult. Voorafgaand aan een behandeltraject krijg je hiermee dan een passend inzicht in de route die jou kan helpen.

Verder werk ik met de losse behandelmethoden: NEI, Reiki, edelstenen en bloesemremedies. Deze methoden passen heel goed bij elkaar, omdat ze elkaar overlappen en aanvullen en je kunnen verlossen van die zware rugzak. We stellen het plan zoals gezegd samen op, waarbij jij altijd de regie houdt en ik je trouwe coach en supporter ben en blijf, totdat jij je weer in balans voelt en weer in je kracht staat. Ook een kaartlegging met de mooie Lenormandkaarten kan voor mooie duidelijke inzichten zorgen en het is nog een hele leuke manier ook! Het is zeker mogelijk om te kiezen voor één van de losse onderdelen. Als je voelt dat een bepaalde behandeling bij jou past, is het goed om hierin je intuïtie te volgen.

EN NU: STARTEN MET KIEZEN VOOR JEZELF!

Dus maak de keus om goed voor jezelf te gaan zorgen! Interesse? Mail, bel, of stuur een Whatsapp berichtje om een afspraak te maken. Klik op contactpagina. De Tarieven vind je hier.

Ik ben er voor je…

Hierboven kun je via de buttons meer informatie lezen over de behandelvormen. Voor Kinder- en Jongerencoaching klik hier.