Holistisch consult

Wat is een Holistisch Diagnose Consult?

Dit is echt leuk en heel interessant! Het is het diepere graafwerk naar de oorzaak van het gevoel van niet in balans zijn. De holistische opvatting van gezondheid, ziekte en genezing gaat uit van de totale eenheid van alles wat leeft. Klachten kunnen op elk niveau ontstaan, toch ontstaan de meeste klachten wanneer we niet helemaal handelen in harmonie met onze ziel, of levensbestemming. Het volgen van je eigen pad en het tot uiting laten komen van je persoonlijke bestemming is belangrijk voor je algehele gezondheid.

Ziekte is een signaal

Ziekte op welk niveau dan ook, is een signaal. Een signaal dat er disbalans is ontstaan en worden op lichamelijk vlak vaak overgebracht door fysieke klachten, op geestelijk vlak door gedachtes en op zielsniveau door emoties. Het gaat erom te gaan luisteren naar deze signalen, aanvaarden dat het zo is en deze wijsheid te gaan gebruiken voor je verdere groei en ontwikkeling. Zo kom je weer in contact met jezelf.

Wij genezen echter niet, wij behandelen en via deze behandelingen kunnen we een tegen-signaal geven, blokkades opheffen en tekorten aanvullen, waardoor de balans herstelt. Je eigen wil, intentie en motivatie bepalen het effect van de behandeling. Wanneer dit in overeenstemming met elkaar is, is gebleken dat hierdoor het zelfgenezend vermogen weer een impuls krijgt en zo stap je op de weg naar genezing.

Mijn werkwijze:
Met behulp van een uitgebreide Diagnose testset test ik m.b.v. de biotensor, pendel of spiertest, waar de voornaamste klacht vandaan komt. We zoeken welke verstoringen er zijn op lichamelijk, geestelijk of emotioneel gebied.

Aan de hand van die diagnose ga ik op zoek naar oplossingen binnen en soms ook buiten mijn werkgebied, de alternatieve behandelmethoden. De remedie kan dan bijvoorbeeld zijn: Reiki, NEI, Ontspanningsmassage, Bloesemremedies, gebruik van aanvullende vitaminen of mineralen, edelstenen, voedingsadvies, chakra behandeling etc. Je krijgt hierna adviezen en eventueel bloesemremedies mee naar huis en we bespreken of er een vervolgafspraak nodig is.

Interesse? Mail, bel, of stuur een Whatsapp berichtje om een afspraak te maken. Hier vind je de contactpagina. Voor de Tarieven klik hier.