Kaartlegging met Lenormandkaarten

Kaartlegging om inzicht in je huidige situatie te krijgen:

Wat zijn Lenormandkaarten?

Marie-Anne le Normant (Mlle Lenormand) was een bekende waarzegster, geboren in 1772 te Alencon in Frankrijk. Met behulp van kaarten voorspelde zij voor bekende personen de toekomst. De kaarten gebruikte zij hiervoor als hulpmiddel voor haar intuïtie.

Deze kaarten worden nu nog gebruikt. Er zijn tegenwoordige verschillende uitgaven van deze decks.

Met de prachtige Fairy Lenormandkaarten kan ik ook voor jou een kaartlegging doen.  Mijn intuïtie en invoelend vermogen gebruik ik hiervoor ook. Dit staat eigenlijk automatisch ‘aan’. Ik leg met alle kaarten en de combinaties geven inzicht in je huidige situatie en kunnen je een zetje in de juiste richting geven.

 

Een legging duurt ongeveer een 1/2 uur. Interesse? Mail, bel, of stuur een Whatsapp berichtje om een afspraak te maken. Klik op contactpagina. De Tarieven vind je hier.

Ik zie je graag een keer in de praktijk voor deze bijzondere kaartlegging met prachtige kaarten, om inzicht te krijgen in jouw huidige situatie.

Zelf de Lenormandkaarten leren leggen? Dat kan ook. Op de pagina met cursussen en workshops kun je lezen wat je leert en wat de cursus inhoudt. Klik op Cursus Lenormandkaarten leggen om naar deze pagina te gaan.

 

 

 

 

 

Voorbeeld van een legging.