Cursus Lenormandkaarten:

Deze leuke cursus bestaat uit 6 lessen die op maandagavond gegeven worden. Elke les duurt van 19.00 – 21.30 uur. De cursus wordt gegeven door Joke Hofstra en Marjon Bouwhuis.

We beginnen elke avond met een geleide meditatie, zo ben je meer ontspannen tijdens de rest van de avond en kom je beter bij je gevoel en intuïtie, welke nodig zijn om de kaarten te kunnen leggen. Het is niet nodig om al bekend te zijn met mediteren, we helpen je zonodig op weg en iedereen kan het op z’n eigen manier volgen.

Ook je intuïtie komt dus aan de beurt, dit is namelijk heel zinvol omdat je de kaarten dan steeds gemakkelijker gaat leren duiden.

Daarnaast komen natuurlijk de kaarten aan de beurt, de legwijze, wat betekenen ze, hoe verklaar je bepaalde combinaties etc. en zodra dit een beetje duidelijk is, gaan we voor elkaar de kaarten leggen.

Verder leer je in de cursus ook, hoe je de kaarten voor iemand kunt leggen m.b.v. een foto. En het leukst van alles, de laatste lessen mag je gaan leggen voor proefpersonen, die door de cursisten zelf meegenomen worden!!

Tijdens de cursus besteden we dus aandacht aan verschillende onderdelen, zodat je aan het eind van de cursus een leuke basis hebt om zelf verder te ontwikkelen.

Naast een leerzame cursus is het vooral ook een leuke en gezellige cursus waarbij we van elkaar leren.

Kortom, zeer de moeite waard dus!

Je kunt je opgeven bij De Kleine Vuurtoren, info@dekleinevuurtoren.nl of jkti4@hotmail.com (Joke Hofstra). Hier kun je ook voor vragen terecht.

Kijk bij de knop ‘agenda’ voor de cursusdata.

De kosten bedragen € 150,- welke op de 1e avond betaald dienen te worden. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal, Lenormandkaarten, koffie & thee.