De Kleine Vuurtoren
Vijfherenlanden 88
8245 BC Lelystad

0320-261835

Postbank: 9434294

E-mail: info@dekleinevuurtoren.nl

Website: www.dekleinevuurtoren.nl

www.facebook.com/dekleinevuurtoren

 

 

Lieve mensen,

Het is goed om mee te gaan met de bewegingen die het leven biedt en daar hoort ook het meegaan met de manier van communiceren bij. Mensen zijn veel bezig in de sociale media wereld en daar zijn wij vanaf nu ook te vinden namelijk op de facebookpagina: www.facebook.com/dekleinevuurtoren, hier zullen wij ook aan gaan geven waar we mee bezig zijn en wat er te doen is bij De Kleine Vuurtoren.

Inmiddels heb ik ook weer een Reikimaster mogen inwijden, fijn om Reiki zo weer door te kunnen geven! Komend jaar gaan we weer met cursussen aan de gang.

Dat een mens daar nooit klaar mee is, moge duidelijk zijn, maar voor ons is het een goed jaar geweest, stabiliseren, aarden, gronden, welk synoniem je er ook aan wilt geven, het was nodig en was goed zoals het was.

Voor de mensen die ons nodig hadden, zijn we er wel steeds geweest, maar verder even niet in het voetlicht. Wij bedanken de mensen die vertrouwen in ons gehad hebben!

Voor nu, wensen we jullie een hele mooie en vredige kerstdagen en jaarwisseling toe en voor 2016, een jaar in goede gezondheid, met veel kracht, licht en een jaar met veel dagen met een gouden randje…. zie de kleine en grote gelukmomenten en probeer hier bewust van te genieten door in ieder geval mentaal de tijd even te pauzeren.

 

Het ga jullie goed, tot volgend jaar!

Evert & Marjon