Voedingsadvies

Iedereen weet dat niet alle voedingsmiddelen goed zijn voor iemand.
Wat niet iedereen weet is dat dit per persoon enorm kan verschillen. Zo kan de ene persoon prima tegen appels, terwijl het voor een ander door het lichaam als een vorm van gif gezien kan worden, het kan zelfs schadelijk voor iemand zijn. Niet iedereen weet van elk product wat het voor z’n lichaam doet.

Dit is uit te zoeken, het is namelijk mogelijk om dit individueel per persoon te testen. We kunnen dit testen m.b.v. een lijst met voedingsproducten die aangevuld kunnen worden met wat iemand vaak eet en/of drinkt. We kunnen namelijk voor jouw individuele lichaam een scheiding kan maken tussen schadelijke voeding, neutrale voeding of heilzame voeding. Schadelijke voeding is zoals het woord al zegt, slecht voor je lichaam. Neutrale voeding doet niets met je lichaam, het is meer een soort ‘vulling’ voor je lichaam, niets meer en niets minder. Heilzame voeding helpt je lichaam zich te herstellen, waardoor je je energieker en prettiger kunt gaan voelen.

Het voedingsadvies wat er dan uitkomt kunnen we je dan meegeven en kan helend en reinigend werken, waarbij ook gewichtsverlies mogelijk is. Meestal is er na een aantal maanden een duidelijke verandering te merken als iemand zich aan het voedingsadvies houdt.
Het kost soms wat doorzettingsvermogen, maar ook dat kunnen we eventueel ondersteunen met een Bach Bloesemremedie en uiteindelijk, wanneer iemand zich prettiger voelt, kost het steeds minder moeite.

Kijk bij de prijzen voor de actuele prijs.