Reiki behandeling met Edelstenen.

Wij bieden de mogelijkheid om een Reikibehandeling te combineren met de helende kracht van edelstenen. De edelstenen zijn dan opgeladen met Reiki energie. Hierbij worden één tot meerdere edelstenen gebruikt, afgestemd op de persoonlijke situatie.

Ook kan gekozen worden voor een edelsteen waarvan de kleur overeen komt met de kleuren van de bijbehorende chakra waarop de steen geplaatst wordt. Dit geldt dan m.n. voor chakra’s die uit balans zijn, dit kan gemakkelijk getest worden m.b.v. een spiertest of met de biotensor of pendel. Nadat de edelstenen op de chakra's geplaatst zijn begint de Reiki behandeling.  

Reiki en de kracht van de edelsteen versterken elkaars werking op een mooie manier. Reiki werkt versterkt de kracht van de edelsteen en de edelsteen centreert de helende werking van Reiki.

Werking:

Door ervaringen die de mens in de loop der eeuwen heeft opgedaan, weet men in beginsel welke edelsteen voor welke kwaal gedragen kan worden. Doordat ook gelijke kwalen toch voor ieder mens verschillend zijn, is het resultaat van de edelsteentherapie ook bij ieder mens verschillend. Bij de een werkt het goed en snel, bij de ander duurt het wat langer voor een positief effect optreed. Het effect voor mens en dier is meestal positief en negatief voor de steen. De stenen worden als het kan op de zieke plek gedragen, maar altijd op de blote huid. Bekend is de werking van Amethyst voor migraine.

Prijs voor deze combinatiebehandeling € 45,- inclusief een steen behandeld met Reiki. Daarnaast: (aanbevolen) 1x in de maand de steen reinigen en opnieuw opladen met Reiki € 8,50

Kijk voor meer informatie ook bij de knop ‘edelstenen’ bij ‘behandelmethoden’. Wilt u een workshop volgen over "Reiki & Edelstenen", kijkt u dan eens bij de "Workshops"