Reiki behandel avonden: 

Deze avonden zijn bedoeld voor iedereen die minimaal Reiki 1 heeft gedaan. Het zijn avonden met een gouden randje is inmiddels mij ervaring. In overleg met jullie is het ook mogelijk om op zo’n avond voorafgaande aan de behandeling iets bespreekbaar te maken. Dit kan een vraag zijn die leeft onder mensen die met Reiki bezig zijn, problemen waar men tegen aan loopt. Te denken valt ook aan Reiki in combinatie met iets anders toe te gaan passen, bijvoorbeeld Edelstenen, Bach bloesems, meditatie etc.  
Belangrijk blijft om “gewoon” elkaar Reiki te geven. Misschien herkennen jullie het wel, je geeft regelmatig een ander Reiki en ondanks dat je jezelf kunt behandelen is er soms de behoefte om een behandeling van iemand anders te ontvangen…….., vandaar deze regelmatig terugkomende groepsbehandelingen. Er is ruimte voor Max. 8 mensen, dus het is verstandig om je van tevoren op te geven.


Zolang het rendabel is, zullen de kosten voor deze avonden een vrijwillige bijdrage gaan betreffen, dit om de koffie & theekosten te dekken. Op onze site onder het knopje “Agenda” zijn de data te vinden.

De avond begint om 19.00 uur en zal afgelopen zijn om 21.30 uur.


Je bent van harte welkom!!