Werken met Edelstenen:

Edelstenen staan al heel lang bekend om hun genezende werking. Elke steen doet dit op zijn eigen unieke wijze. Vaak heeft een steen ook niet één, maar meerdere werkingsgebieden.

 

Het is alleen niet altijd verstandig om zomaar een steentje te kopen en te gaan dragen, niet iedere steen is geschikt voor je namelijk. Bij ons kun je een steentje laten testen en desgewenst de eigenschappen van een steen versterken door het steentje te laten programmeren m.b.v. Reiki.

 

Op deze manier, past een steentje beter bij jou en het mogelijke ziektebeeld. We hebben inmiddels zo’n 100 verschillende steentjes (hangertjes voor aan een kettinkje en losse steentjes), dus er is er vast wel één bij, die bij je past!

 

We hebben ook enkele trommel/ knuffelstenen in de praktijk. Trommel- en knuffelstenen zijn gepolijste, glanzende stenen in verschillende soorten en maten. Ze worden gemaakt door ruwe stenen van dezelfde hardheid in een speciale trommelmachine te plaatsen, samen met wat water en slijp- of polijstpoeder. De trommelmachine laat de stenen ronddraaien, zodat deze over elkaar heen rollen en de ruwe, scherpe kanten van elkaar af schuren. Dit proces kan wel 4 tot 6 weken duren.

Uiteindelijk zijn alle ruwe stenen gepolijst tot afgeronde, gladde en glanzende stenen van verschillende grootte. De kleine trommelstenen worden vaak gebruikt als sierstenen. De grotere formaten worden gebruikt als knuffelstenen. Dat wil zeggen dat de steen (voornamelijk in stresssituaties) in de hand wordt vastgehouden en/of rondgedraaid. Door het contact met de huid van de hand (waar veel zenuwbanen uitkomen) heeft de knuffelsteen een rustgevende invloed.

Edelsteentherapie is geen garantie voor het herstellen van kwalen, maar het is de moeite van het proberen waard. Edelsteentherapie is gemakkelijk, met vaak positieve resultaten voor mens en dier. Edelsteentherapie is een holistische methode, werkt dus op meerdere vlakken van de mens, dus op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel gebied.

 

Voor mensen die een Reikicursus gevolgd hebben, bestaat er ook de mogelijkheid om een workshop Reiki & edelstenen te volgen. Voor meer informatie hierover kijk bij de knop ‘Reiki’.

 

Kosten:

  • Een steentje zonder te testen: vanaf € 2,50.

  • Inclusief testen (welk steentje is geschikt, en welke werkingsgebieden verdienen de aandacht): € 10.00

  • Inclusief testen en versterken van de werkingsgebieden d.m.v. Reiki: € 15,-

  • Reikibehandeling met edelstenen: € 45,- inclusief een steen behandeld met Reiki voor thuis. Daarnaast: (aanbevolen) 1x in de maand de steen reinigen en opnieuw opladen met Reiki € 8,50

  • Workshop Reiki en edelstenen: € 32,50